Billetsalget går forrygende

Billetsalget til De Himmelske Dage og Showet i Jyske Bank Boxen går rigtig stærkt her de sidste dage, inden det hele begynder på torsdag kl 14 med åbnings gudstjeneste på Torvet i Herning.

Der er solgt over 2000 event-armbånd og lægger du det sammen med billetter der er solgt til Det Himmelske Show, er der lige nu lidt over 4700 publikummer i salen og et kor på 1700 gospelsangere når Peter Mygind og Paula Larrain byder velkommen til Det Himmelske Show.

-Vi er overvældet over den store interesse, og også ydmyge, fortæller Lars Bo Olesen der er med til at stå for Det Himmelske Show og er næstformand i lokalkomiteen for Himmelske Dage.

Køb billet nu

-Sådan som kapaciteten er sat op nu har vi plads til 5000 publikummer til Det Himmelske Show, så ønsker man en billet til showet er det en god ide at skynde sig at købe den, siger en glad Lars Bo Olesen. Det Himmelske Show foregår den 1. juni kl. 20, men hvor der varmes op allerede fra kl 17 med livebands, dj og mulighed for at købe både mad og drikkevarer.

I løbet af de fire dage venter over 400 arrangementer, og De Himmelske Dage på Heden slutter med en smuk afslutningsgudstjeneste i Skulpturparken i Birk kl. 10.

 

Du kan købe din billet ved at klikke her

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev

Copyright © 2018 Himmelske dage på Heden