Bord til verdensstjerne laves af frivillige

-Når der kommer en verdensstjerne på besøg, så skal det bare spille, lyder det bestemt fra Mikkel Asmussen.
Sammen med Knud Erik Larsen står de og lader hånden glide over det, som snart skal være et arbejdsbord for en ukrainsk verdensstjerne.

De er blevet stillet en opgave, som de aldrig har prøvet før. At skabe et lysbord til sandkunstneren Simonova, der optrådte i America’s Got Talent. Hun gik direkte videre til finalen med en golden buzzer og blev nummer tre.
-Det lægger et pres på en, så jeg ved godt hvad jeg skal bruge weekenden på når børnene er kommet i seng smiler Mikkel Asmussen med et glimt i øjet.
-Så står jeg og sliber på bordet.

Klar til test på torsdag

Kseniya Simonova kan ikke lige tage et af hendes vigtige arbejdsredskaber med i flyveren fra Ukraine. Derfor har Mikkel og Knud Erik fået nøjagtige tegninger at arbejde med, så bordet kan stå klar når hun kommer torsdag for at teste det. Hvor bordet er vigtigt, men lyset der skal monteres i det er endnu vigtigere.
-Lyset skal være jævnt fordelt og hun vil også selv kunne justere farven på lyset, fortæller Mikkel Asmussen.

Sandkunst i verdensklasse

Publikum verden over har oplevet hendes sandkunst i verdensklasse. Hun kan på få sekunder få utrolige udtryk frem i de ansigter, hun skaber med fingrene som pensel. Og på lørdag den 1. Juni er det danskernes tur til at opleve hendes magiske fortællinger i sand, når hun skal optræde til Det Himmelske Show i Jyske Bank Boxen. Her vil både Mikkel og Knud Erik glæder sig til at se hende optræde og samtidig være spændte på om bordet lever op til verdensstjernens forventninger.

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev

Copyright © 2018 Himmelske dage på Heden