De får showet til at svæve

Et element skiller sig markant ud fra alt andet, når Det Himmelske Show går hen over scenen i Jyske Bank Boxen 1. juni. Tre helt unge mennesker vil skabe et element af lethed – med en tyngde af verdensklasse:

-Eukene Sagues fra Spanien og Liam Redhead fra Canada står på tærsklen til den helt store internationale karriere. Danske Tobias Praetorius skaber koreografien til de to pas de deux´er, vi skal se. Han har allerede markeret sig som kunstner, både på Det Kgl. Teater og med Kammerballetten i København. Lige nu arbejder han med The Washington Ballet i Amerika, fortæller leder af Verdensballetten, Jens Christian-Wandt.

Smukt, stærkt og inderligt samarbejde

Fælles for de tre unge balletfolk er, at de alle er 22 år . Ballet er traditionelt en af de højst ansete kunstarter i den klassiske genre. Men for Jens-Christian Wandt er det helt naturligt at være en del af et show, der indeholder både stand up, gospel og spoken word:

-Vi sætter nogle andre klassiske elementer sammen med dansen, Herning Kirkes Drengekor og et orkester. Det bliver et meget smukt, meget stærkt og inderligt samarbejde.

Det er helt naturligt, at Verdensballetten medvirker i Det Himmelske Show – og på den måde er med til at stille de gode spørgsmål om eksistens, tro, håb, liv – alt det der gør mennesker til mennesker og kunst til kunst, siger balletchefen.

Af Allan Høyer

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev

Copyright © 2018 Himmelske dage på Heden