Engesvang Kirke tager til himmels

Menighedsrådet indsætter bus til åbningen af Himmelske Dage på Heden i Kristi himmelfartsferien, så alle der har lyst kan komme til den store kirkefestival Himmelske Dage i Herning.

Gratis bus

– Jeg har fået mange tilkendegivelser fra folk i Engesvang, der vil en tur eller to forbi Herning under Himmelske Dage. Vi forventer rigtigt mange til åbningsgudstjenesten på Torvet i Herning 30. maj. Kl. 14. Den dag aflyser vi gudstjenesten i Engesvang Kirke, og til gengæld indsætter menighedsrådet en gratis bus, der kører fra kirkens parkeringsplads kl. 12.30, forklarer menighedsrådsformand Hans Jørgen Hansen.

Han kommer ikke selv med bussen, for han skal være på plads flere time før. Han er nemlig sammen med seks andre fra Engesvang med i gudstjenestens store kirkekor. Det kommer til at bestå af cirka 450 sangere fra menigheder i de tre provstier, der står som arrangør af Himmelske Dage, nemlig de to provstier i Herning samt Ikast-Brande Provsti.

Fælles øvning

– Koret består af cirka 150 børn og 300 voksne. Vi voksne har netop været til den første fælles øvning. Det foregik i Herning Kirke med kirkens berømte korleder Mads Bille som instruktør. Forud har vi i de enkelte kirker selv øvet de firstemmige salmer, vi skal synge, og det var ret fantastik at opleve, da vi alle kom sammen. Nu kan vi næste ikke vente til generalprøven på gudstjenesten, hvor vi også har Prinsens Musikkorps med som akkompagnement, siger Hans Jørgen Hansen.

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev

Copyright © 2018 Himmelske dage på Heden