“GÅ MED” er det overordnede tema for Himmelske Dage på Heden

Det overordnede tema for Himmelske Dage på Heden er GÅ MED…

Det er hentet fra 2. Mosebog kapitel 33 vers 14. Her befinder Guds folk er på vanding.  Moses leder folket, men oplever det udfordrende og beder Gud om at gå med ham. Gud lover Moses at GÅ MED …

Så det er blandt andet her, at inspirationen er hentet til årets tema for Himmelske Dage på Heden i Herning

Teksten

Moses sagde til Herren: »Se, du siger til mig, at jeg skal føre dette folk op, men du har ikke fortalt mig, hvem du vil sende med mig; og dog har du selv sagt: ›Jeg kender dig ved navn, du har fundet nåde for mine øjne‹. Hvis jeg virkelig har fundet nåde for dine øjne, så kundgør mig din vej, og lad mig kende dig, så jeg kan bevare din velvilje. Husk på, at dette folk er dit folk!« Han svarede: »Jeg vil selv gå med og skaffe dig et sted at bo.« Moses svarede: »Ja, hvis du ikke selv går med, skal du ikke føre os op herfra. Og hvordan kan man overhovedet vide, at jeg og dit folk har fundet nåde for dine øjne, medmindre du går med os, og jeg og dit folk bliver begunstiget frem for alle andre folk på jorden?« Herren svarede Moses: »Også det, du her siger, vil jeg gøre, for du har fundet nåde for mine øjne, og jeg kender dig ved navn.«

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev

Copyright © 2018 Himmelske dage på Heden