Himmelske Dage på Heden tager form

Mindst et par hundrede mennesker fra Folkekirken, frikirker og kirkelige organisationer i Danmark er i fuld gang med at planlægge de mindst 150 enkeltarrangementer i løbet af de fire dage. Omkring 100 af dem var lørdag 15. september samlet i Sankt Johannes Kirkes lokaler i Herning for at få et overblik over, hvor langt vi er.

Målet for arbejdsdagen var at skabe et forum for dem der arbejder i de forskellige arbejdsgrupper kan komme og møde hinanden og blive inspireret og tanket op, fortæller næstformand i lokalkomiteen Lars Bo Olesen.

Komiteen orienterede om, hvor langt planlægningen er nu, men der var også lejlighed til at medlemmer af de 18 interne planlægningsgrupper og 30 eksterne arrangører fra forskellige organisationer kunne tale sammen og koordinerer.

(Se videoreportage fra inspirationsdagen)

Mange aktiviteter

Der bliver aktiviteter mange steder i det centrale Herning. Meget bliver dog koncentreret omkring fire centre. Det ene er Torvet, hvor man skal have åbningsgudstjenesten Kristi himmelfartsdag, 30. maj, og her vil blive en række koncerter. Det andet er Markedspladsen ved Møllegade, hvor mange organisationer vil kunne slå telte op med informationer, workshop og debatter. Desuden vil der blive en del aktiviteter på Tinghuspladsen ved Herning Bibliotekerne, hvor man vil fokusere på de internationale aktiviteter og debatter. Endelig vil børneaktiviteter blive koncentreret i og omkring medborgerhuset Huset no. 7.

Jeg har den forventning at vi kommer i dybden og vi kommer langt ud, siger Karin Vestergaard der er medlem af lokalkomiteen.

Energi og gejst

Johannes Pedersen som er en af deltagerne fra de mange arbejdsgrupper, synes dagen har givet ham ekstra energi til at arbejde videre frem mod Himmelske Dage på Heden. Det giver mig energi og noget gejst til at mærke at det her spiller ind i en større historie og har noget på hjerte, smiler han.

Den store afslutningsgudstjeneste skal foregå søndag 2. juni ved Skulpturparken i Birk.

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev

Copyright © 2018 Himmelske dage på Heden