Mere end 200 arrangementer venter

Den 30. maj til 2. juni er vi alle sammen inviteret til en Danmarks Største kirkelige folkefest og festival i Herning – Himmelske Dage på Heden.

I løbet af de fire dage vil der være myriader, af gudstjenester, foredrag, koncerter, workshops, tid til eftertanke og et stort show i Jyske Bank Boxen. Her er et lille udpluk af det man kan komme til at opleve.

Åbningsgudstjeneste på Herning Torv

En stor økumenisk gudstjeneste skyder Himmelske Dage på Heden i gang. Her er alle kirkekor fra stiftet inviteret til at medvirke i en stort kirkekor, som synger for på fællessangen, alle stiftets menigheder opfordres til at deltage. Biskop Henrik Stubkjær vil være blandt talerne i gudstjenesten.

Teologisk Døgn

Fredag og lørdag har stiftets teologiske konsulent sammen med de teologiske uddannelsesinstitutioner sammensat et spændende program, hvor stærke teologer fra ind- og udland vil formidle spændende emner på et folkeligt niveau.

Bibellegeland

Himmelske Dage på Heden er også for børn. Torsdag, fredag og lørdag er der en række børneaktiviteter, blandt andet laver en række kirke og kulturmedarbejdere et Bibellegeland, hvor man kan møde personer fra Bibelen.

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev

Copyright © 2018 Himmelske dage på Heden