Podcast: Gå med…

Skoene er snørret og vi er klar til en gåtur ind igennem indre by af Herning sammen med Lars Bo Olesen og Jens Christian Kirk.
De sidder begge to i den lokalkomite der arrangerer Himmelske Dage på Heden i Herning i 2019, som har temaet: Gå med.

Læs videre

U2 gudstjeneste med Die Herren

Når solen går ned fredag den 31. maj 2019 vil Torvet i Herning blive fyldt af himmelsk rockmusik. Der er gratis U2 Gudstjeneste med Die Herren.  Det bliver en gyngende, energisk, sitrende elektrisk og stemningsfuld gudstjeneste med udfordringer, overraskelser og plads til eftertanke, fortæller sognepræst Jens Moesgård Nielsen.

Læs videre

Himmelske Dage på Heden tager form

Mindst et par hundrede mennesker fra Folkekirken, frikirker og kirkelige organisationer i Danmark er i fuld gang med at planlægge de mindst 150 enkeltarrangementer i løbet af de fire dage. Omkring 100 af dem var lørdag 15. september samlet i Sankt Johannes Kirkes lokaler i Herning for at få et overblik over, hvor langt vi er.

Læs videre

Show i Boxen lørdag på Himmelske Dage

Det er svært at sige Herning, uden at sige Boxen. Det er også tænkt ind i Himmelske Dage på Heden.
Lørdag aften er der planlagt en gigantisk show i Boxen for alle deltagerne på Himmelske Dage. Billet til showet er inkluderet i deltagergebyret. Desuden er det muligt at invitere vidt og bredt til denne begivenhed. En billet til showet er helt perfekt, når du står og mangler en gaveide til fødselsdag eller jul.

Billetterne kommer til salg omkring uge 42.

Mulighed for privat indkvartering til Himmelske Dage

Til Himmelske Dage på Heden sørger deltagerne selv for indkvartering. Derfor er det allerede nu, godt at gennemtænke, hvor du skal overnatte. Der er forskellige muligheder. Der kan bestilles værelse på hotel, eller på B&B og er er mulighed for camping. Men som noget nyt bliver der også begrænset mulighed for privat indkvartering, hvor man bor som gæster hos en værtsfamilie. Denne mulighed bliver tilgængelig på hjemmesiden i efteråret 2018. For at dette nye tiltag kan lykkes har vi brug for værter som melder sig. Så meld gerne til, hvis I vil være med som værter på privatlogi@himmelskedage.dk

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev