Mød en af Obamas tidligere rådgivere til Himmelske Dage

Jeg voksede op som en minoritet af en minoritet, har Miroslav Volf tidligere udtalt til Kristeligt Dagblad. Hans far var præst i pinsebevægelsen, og familien boede i det ortodokse Serbien. Minoritetserfaringen på Balkan har sidenhen været med til at forme hans tanker om en politisk engageret kristendom i global multireligiøs verden.

Læs videre

De får showet til at svæve

Et element skiller sig markant ud fra alt andet, når Det Himmelske Show går hen over scenen i Jyske Bank Boxen 1. juni. Tre helt unge mennesker vil skabe et element af lethed – med en tyngde af verdensklasse:

Læs videre

Tro og spiritualitet

Der er en række spor at følge under Himmelske Dage på Heden i Herning. Et af dem hedder Tro & Spiritualitet. Her kan du hente lidt inspiration til hvad der sker på dette spor – og ellers kan du klikke ind på vores programside og gå på opdagelse i hele programmet: Klik her for at komme til programsiden

Læs videre

Magisk sandkunstner til Det Himmelske Show

Publikum til Det Himmelske Show vil opleve sandkunst i verdensklasse, når Kseniya Simonova træder ind på scenen. Hun kan på få sekunder få utrolige udtryk frem i de ansigter, hun skaber med fingrene som pensel.

Læs videre

På vej gennem byen

Himmelske dage på Heden begynder for alvor at tage form. De mange organisationer og frivillige der er med til at få det til at ske, har været samlet for at danne sig et overblik over byen.

Læs videre

”Skurvogns-samtaler” med Anders Laugesen

På Mulighedernes Marked på Himmelske Dage i Herning genopliver vi til lejligheden de skattede ”skurvogns-samtaler” om tro og spiritualitet, som medarbejder ved Danmarks Radio, Anders Laugesen i mange år havde fra en skurvogn på sin bopæl.

Læs videre

Lyden af gospel i leverpostejland

Havde man for 30 år siden sagt, at man kunne få en ægte gospel-oplevelse i Danmark, havde folk rystet på hovedet. I dag har piben fået en anden lyd. Sorte tangenter spiller nu sammen med hvide. Gospel har invaderet kirker og forsamlingshuse i leverpostejens hjemland – og det lyder godt!

Læs videre

Armbånds fordele

Har du købt billet til Himmelske Dage, får du ved ankomst udleveret dit event-armbånd.

Med armbåndet  får du armbåndfordele med rabat på restauranter, men også fortrinsret til deltagelse ved en række arrangementer under Himmelske Dage.

Læs videre

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev

Copyright © 2018 Himmelske dage på Heden