OVERNATNING & MAD

Til Himmelske Dage på Heden sørger deltagerne selv for indkvartering. Derfor er det allerede nu, godt at gennemtænke, hvor du skal overnatte. Der er forskellige muligheder.
(Campingplads samt privatindkvartering kan kun benyttes ved køb af deltagerbillet. Man tilkøber/tilmelder sig disse, når man køber billet)

HOTEL

Der kan bestilles værelse på hotel via tilmeldingsmodulet her på hjemmesiden. Her er forskellige muligheder og prisklasser.

Hotel DGI-Huset: enk. vær. 895,- dob. vær. 995,-
Hotel Eyde: enk. vær. 1095,- dob. vær. 1295,-
Østergaards Hotel: enk. vær. 700,- dob. vær. 900,-
Hotel Lynggaard: enk. vær. 600,- dob. vær. 800,-
Alle priser er incl. morgenmad

CAMPING

Der er mulighed for campering ved Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning
i perioden torsdag 30/5-2019 til søndag 2/6-2019
Pris for campingvogn er 175 kr. pr. enhed pr. dag inkl. strøm
Pris for teltplads er 100 kr. pr. enhed pr. dag uden strøm.
(Der må max. bo 6 personer pr. enhed)
Pladserne bookes via tilmeldingsmodulet her på hjemmesiden. På campingpladsen er der toilet og badfaciliteter. Pladserne er nummeret og administreres af en arbejdsgruppe under Himmelske Dage på Heden. Campingpladsen åbner for vogne og telte torsdag 30. maj kl. 10.

PRIVAT OVERNATNING

Ved privat indkvartering bor man som gæster hos en værtsfamilie i og omkring Herning. Dette tilbud udbydes kun i det omfang, der er tilstrækkelige antal værter. Ønsket om mulig privat indkvartering bookes via  tilmeldingsmodulet her på hjemmesiden.  Du vil blive kontaktet af den ansvarlige for værtsfamilier efter din registrering. Aftaler om afhentning af nøgler m.v. aftales med den enkelte værtsfamilie.
Et administrationsgebyr på kr. 100,- kr. vil blive opkrævet i Informationen ved ankomst til Herning. For at kunne får muligheden for at bliver indkvarteret privat, må man have en gyldig deltagerbillet til Himmelske Dage på Heden. Værterne tilbyder en seng og adgang til bad og toilet. De får ingen betaling for indkvarteringen. Det forventes dog at gæsterne har en værtsgave med, hvilket kommunikeres til dem ved tilmeldingen. 

UNGDOMSCAMP - for unge over 20 år

Kirke-to-go tilbyder overnatning og morgenmad i Ungdomscampen. Du skal bare medbringe et liggeunderlag og en sovepose. Overnatning sker på MKF i Herning, Brændgårdvej 4, 7400 Herning. Der vil være mulighed for ankomst til campen torsdag fra kl. 15-18. Billetterne til campen koster: 350 kr. for studerende (heraf 270 kr. for en studenterbillet til Himmelske Dage inkl. Det Himmelske Show). 485 kr. for ikke-studerende (heraf 415 kr. for en voksenbillet til Himmelske Dage inkl. Det Himmelske Show). Billetten kan du købe via dette link til Wufoo 


MAD

Til Himmelske Dage på Heden sørger deltagerne selv for mad. Der er et væld af muligheder med mange restauranter i Herning midtby.

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev

Copyright © 2018 Himmelske dage på Heden