Privat indkvartering

Vi søger efter værter, der vil åbne deres hjem for overnattende gæster og på den måde lære nye mennesker at kende i Kristi Himmelfartsferien næste år.

30. maj til 2. juni 2019 får Herning besøg af flere tusind mennesker, der skal deltage i Himmelske Dage På Heden. De mange gæster kommer til at sætte et markant præg på bybilledet, når de bevæger sig rundt til de mange arrangementer, og de kommer også til at fylde godt op på hoteller, Bed & Breakfast og campingpladser.

Men vi vil også gerne give gæsterne mulighed for at blive indkvarteret privat hos helt almindelige mennesker i og omkring Herning, som gerne vil åbne deres hjem og lære nye mennesker at kende.

En seng og adgang til bad og toilet

Poul Erik Bollerup sidder i den arbejdsgruppe, som lige nu er i gang med at finde værter, der vil låne en seng og en nøgle ud, mens arrangementet kører, og han håber, at mange lokale vil melde sig som værter.

– Vi søger værter, der bor op til 25 kilometer fra Herning. Man skal som vært kunne tilbyde en seng og adgang til bad og toilet. Hvis der er adgang til et køkken og et køleskab, så gæsterne selv kan lave morgenmad, er det også fint, men man er ikke forpligtet til at sørge for mad til gæsterne, fortæller Poul Erik Bollerup.

Det er heller ikke et krav, at man som vært selv deltager i Himmelske Dage På Heden. Det vigtigste er, at man har lyst til at lære andre mennesker at kende, og at man har plads til gæsterne, som fortrinsvis vil være danskere. Man bestemmer også som vært selv, hvor meget af ens hjem, gæsterne får adgang til.

Vært og gæst aftaler rammerne

– Jeg synes personligt, at det er en spændende måde at møde andre mennesker på. Det giver mulighed for gode snakke og en afveksling i hverdagen, og man kan jo også forestille sig, at man kunne deltage sammen i nogle af de mange arrangementer. Men det er helt op til værter og gæster selv at aftale rammerne, og hvis man kun har mulighed for at sørge for overnatning, er det også helt fint, siger Poul Erik Bollerup.

Hvis man har lyst til at få besøg i de fire dage, kan man tilmelde sig som vært her  privatlogi@himmelskedage.dk. Så vil arbejdsgruppen matche værter og gæster.

Hvis man som gæst vælger privat indkvartering, skal man oplyse, om man har bil eller er afhængig af offentlig transport, og så vil arbejdsgruppen planlægge ud fra det.

Indkvartering for børnefamilier

For børnefamilier, der deltager i Himmelske Dage På Heden, kan det være en udfordring at få børnepasningen til at gå op med deltagelse i de mange arrangementer. Poul Erik Bollerup er derfor også i gang med at undersøge, om der kan arrangeres privat indkvartering for børnefamilier.

– Man kunne forestille sig, at børnefamilierne kunne bo sammen på for eksempel en skole, og så kunne familierne på tværs hjælpes ad med børnepasningen, siger Poul Erik Bollerup, der meget gerne tager imod gode ideer til hvor og hvordan man kan arrangere, at far, mor og børn kan bo sammen med andre familier i de fire dage.

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev

Copyright © 2018 Himmelske dage på Heden