Eksistenslaboratorium for sundhedsprofessionelle

Hospitalspræst i Region Hovedstaden, Maria Baastrup Jørgensen, har med støtte fra Trygfonden udviklet og afprøvet dette undervisningstilbud, som er rettet mod sundhedsprofessionelles oplevede erfaringer og udfordringer i mødet med patienter og pårørendes eksistentieller overvejelser om dødelighed, mening, sygdom, håb, magtesløshed etc. Mulighed for enkelte øvelser. Max. 80 deltagere.


Herning Regionshospitalet Auditoriet, Gl. Landevej 61, Indgang N1. Auditoriet er beliggende i kælderen under Skadestuen og Modtagelsen, Regionshospitalet Herning.
NB: Arr. med Armbåndsfordel – pladser er reserveret personer med Himmelske Dage armbånd indtil 15 min. før arrangement start.


Maria Baastrup Jørgensen er Cand.Theol fra Københavns Universitet. Hun er hospitalspræst i Region Hovedstaden samt kursusplanlægger og -leder for Præster i Sundhedssektoren. Maria Baastrup Jørgensen underviser i palliation på Professionshøjskolen Metropol og har udgivet undervisningsmateriale om Eksistenslaboratorium på Forlaget Eksistensen.dk

31. maj – 10:30
10:30 — 12:30 (2h)

Midtbyen

Handicapvenlig, Toiletter

Præster i Sundhedssektoren

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev

Copyright © 2018 Himmelske dage på Heden