I Visdommens spor- en cirkeldansmesse

I Ordsprogenes bog kapitel 8 hører vi om den dansende visdom. Mens Gud skabte verden, dansede Visdommen ved Hans side og til glæde for Gud. Siden dansede Visdommen videre, ud på Guds jord, hvor hun glædede sig over menneskene. Med Dansemessen bevæger vi os i Visdommens fodspor. Messen har klassiske led fra den latinske messe, omkranset af salmer fra salmebogen og med evangeliet i centrum. Musikken er klassisk med et dryp af folketone og består af guitar, violin, sang og harmonika.


Hedager kirke, Gl. Kirkevej 33 – Arrangementet foregår i kirken og sognegården.
NB: Arr. med Armbåndsfordel – pladser er reserveret personer med Himmelske Dage armbånd indtil 15 min. før arrangement start.


Præst og danseleder Anja Worsøe Reiff er Cand. Theol. fra Københavns Universitet og har skrevet speciale om religiøs dans, er diplomuddannet danseleder og præst i Tjæreby- og Alsønderrup sogne i Hillerød og underviser i dans på FKUV.  Caspar Reiff er klassisk guitarist og har studeret på det kgl. danske Musikkonservatoriem. Caspar har komponeret musik til Tolkiens digte fra storværket Ringenes Herre og er stifter af The Tolkien Ensemble, der i en årrække har givet talrige koncerter i Europa.

31. maj – 19:00
19:00 — 20:00 (1h)

Øvrige Herning

Handicapvenlig, Toiletter

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev

Copyright © 2018 Himmelske dage på Heden