Meditationskoncert med Trio Con Spirito

Ro og velvære. Fordybelse og refleksion. Tid til at ånde og være. 
Trio con Spirito 
inviterer ind i et meditativt, musikalsk rum, hvor krop og sjæl kan finde hvile. Under koncerten vil der være keltisk bøn, en bibelsk læsning, og fællessang.


Fredens Kirke, Sjællandsgade 34 i Herning i kirkerummet.
NB: Arr. med Armbåndsfordel – pladser er reserveret personer med Himmelske Dage armbånd indtil 15 min. før arrangement start.


Trio con Spirito består af Pia Kaufmanas, fløjte, Sigrid Kongshøj-Munch, viola, og Torsten Borbye Nielsen, guitar – 3 konservatorieuddannede, klassiske musikere, som i forskellige musikalske konstellationer har spillet mange hundrede koncerter i ind- og udland, og indspillet en lang række CDer. Torsten Borbye Nielsen har gennem mere end 25 år som musiker, komponist og præst arbejdet i krydsfeltet mellem musik og spiritualitet, og Trio con Spirito er opstået som en frugt af disse erfaringer. Ved ensemblets koncerter drages man som lytter ind i et meditativt rum, et sted til at finde hvile for sjæl og krop.
Koncerten rummer musik af Johann Sebastian Bach, samt af ensemblets guitarist Torsten Borbye Nielsen, som i flere af sine kompositioner tager udgangspunkt i temaer af den blinde, keltiske harpespiller Turlough O’Carolan.
CD med musikken vil kunne købes for 150 kr efter koncerten.

31. maj – 21:00
21:00 — 22:00 (1h)

Midtbyens kirker

Handicapvenlig, Toiletter

Trio Conspirito

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev

Copyright © 2018 Himmelske dage på Heden