Sanggudstjeneste

En gudstjeneste med temaet “Gå med..” – som også siger “Syng med…”. Fællessang løfter og skaber sammenhæng, men hvordan står det til med sangen i Danmarks kirker og hvad skal vi med kirkekor?  Korets mandat i gudstjenesten er dobbelt . Koret er  dels den instruerede del af menigheden , som støtter og inspirerer menighedssangen, og korets rolle er også at kaste musikalsk glans over gudstjenesten inspireret af/ i respekt for liturgien og søndagens tekster. Herning Kirkes Drengekor under ledelse af Mads Bille og med Kristian Marius Andersen ved orgelet medvirker sammen med  sognepræst Jens Moesgård Nielsen ved denne sanggudstjeneste, der vil udfordre og inspirere til at gå med og synge med!


Herning Kirke – Gudstjenesten afholdes i kirkerummet.
NB: Arr. med Armbåndsfordel – pladser er reserveret personer med Himmelske Dage armbånd indtil 15 min. før arrangement start.


Mads Bille er organist og dirigent af Herning Kirkes Drengekor. Koret består af 50 drenge og mænd  og synger hver søndag i Herning Kirke, og har givet koncerter fra Canergie Hall til Aars Kirke. Mads Bille er desuden initiativtager til Den Jyske Sangskole og Sangens Hus.

31. maj – 10:00
10:00 — 11:00 (1h)

Midtbyens kirker

Handicapvenlig, Toiletter

Herning Kirkes Drengekor

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev

Copyright © 2018 Himmelske dage på Heden