Trosfrihed – den glemte rettighed? 

Vi er vidne til stadig grovere krænkelser af retten til at dyrke sin tro, til at skifte tro og til slet ikke at tro. Men hvad sker der, når trosfriheden trædes under fode? Og hvad kan og skal Danmark og danskerne gøre? Gør det en forskel, at Danmark har åbnet et nyt kontor for tro- og religionsfrihed? Mød biskop Humphrey Sarfaraz Peters fra verdens farligste stift – Peshawar i Pakistan; den libanesisk-syriske kirkeleder Najla Kasaab, hvis menigheder både splittes og samles af borgerkrigen; biskop Marianne Christiansen fra Den Danske Folkekirke i Haderslev; og Kirsten Auken, der som programchef har ansvar for Danmissions arbejde.

Moderator: Nik Bredholt, sekretariatsleder i RESAM.


Danmissions café på Mulighedernes Marked, Møllegade 2 i Herning


Biskop Humphrey Sarfaraz Peters er fra verdens farligste stift – Peshawar i Pakistan.
Najla Kassab er formand for de reformerte kirkers verdensforbund, og så er hun den 2. kvinde i hele Mellemøsten, som er ordineret præst.
Biskop Marianne Christiansen er fra den danske statskirke i Haderslev; og Kirsten Auken har som programchef ansvar for Danmissions arbejde.

På Mulighedernes Marked er der et væld af tilbud og udstillinger. Denne aktivitet foregår i et af teltene på Mulighedernes Marked.

30. maj – 19:00
19:00 — 20:00 (1h)

Mulighedernes Marked

På engelsk, Toiletter

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev

Copyright © 2018 Himmelske dage på Heden