Ultimatum – stærk teaterdokumentar

”Ultimatum” – en stærk teater-dokumentar om alkoholmisbrug i familien og drøftelse af hvordan vi som medmennesker og organisationer kan gribe ind. Far og datter står på scenen sammen for at fortælle den hudløst ærlige beretning om et liv og en familie, der gik i stykker. Men også en familie, der har fundet livet og hinanden igen – på grund af et ultimatum…


Åbenkirke, Olufgade 10 i Herning.
NB: Arr. med Armbåndsfordel – pladser er reserveret personer med Himmelske Dage armbånd indtil 15 min. før arrangement start.


“Jeg tømte mine egne børns sparebøsser og hævede deres børneopsparinger. Jeg kunne ikke engang glæde mig sammen med mine børn juleaften. Det eneste, jeg gik op i, var at komme på lokum og tage en bane kokain.”

Det er mere end femten år siden, at Henrik Halby stoppede sit misbrug. Han var afhængig af alkohol og hårde stoffer. En afhængighed der ødelagde, ikke bare en voksen mand, men en familie og relationer til venner og kollegaer. Med flere selvmordsforsøg kunne historien være endt brat, hvis ikke det var for et brev. Et brev fra hans egen datter.

En teaterdokumentar om den usminkede virkelighed – helt uden fiktion.
Medvirkende: Henrik og Julie Halby. Efterfølgende debat.
Kristoffer Møller Hansen. Produceret af Holbæk Teater.

30. maj – 20:00
20:00 — 21:30 (1h 30min)

Midtbyens kirker

Handicapvenlig, Toiletter

Ultimatum

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev

Copyright © 2018 Himmelske dage på Heden