Undergrunds-gudstjeneste – fokus på forfulgte kristne

Verden over må mange kristne mødes under jorden i al hemmelighed for at læse Bibelen, fejre gudstjeneste og bryde brød. Nogle må endda forlade familien og flygte med livet som indsats, fordi de forfølges pga. deres kristne overbevisning. Gennem ord, billeder og musik vil vi ved denne stemningsfyldte gudstjeneste, som også foregår under jorden, være vidne til den høje pris nogle af vore brødre og søstre betaler for deres tro på Kristus. Vi vil stå sammen i enhed og bede for forfulgte kristne. Alle indbydes til nadver.

Prædikenen bliver oversat til dansk


Parkeringskælder under Herning Rådhus, Bethaniagade 2, 7400 Herning. P-kælderen under Herning Rådhus. Trappenedgang ud for indgang D til Herning Rådhus, ud for den gl. gymnastiksal. Kørestolsbrugere kan benytte nedkørslen til P-kælderen.


Medvirkende: Musa Panti Filibus, Nigeria; Herning Korforening og Mariann Mikkelsen. Elisabeth Krarup er liturg.

Musa Panti Filibus er ærkebiskop i Kristi Lutherske Kirke i Nigeria. Samtidig er han også valgt som præsident for Det Lutherske Verdensforbund. Forfølgelsen af kristne kender Musa fra Nigeria, da 380 kristne af menighedens 2,2 millioner medlemmer blev dræbt i juli 2018. Efter 3 dage med bøn og faste opfordrede Musa til bøn om fred for Nigeria.

30. maj – 19:00
19:00 — 20:00 (1h)

Midtbyen

Handicapvenlig, På engelsk, Toiletter

Om forfulgte kristne

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev

Copyright © 2018 Himmelske dage på Heden