SPØRGSMÅL & SVAR

Her finder du praktiske oplysninger

APP TIL MOBILEN
Ønsker du mobilt overblik, så findes der en app til Himmelske Dage:
  • Start med at downloade appen `OrgaNicer Events´ fra App store eller Google Play (Android).
  • Klik på ikonet for ”Himmelske Dage på Heden” og vælg herefter ”Join”.
  • Opret en profil ved at indtaste en e-mail og et password på minimum seks cifre 
    (password indtastes to gange). Acceptér betingelserne for brug af appen og klik på ”Sign up”.
  • Færdiggør din profil ved at indtaste et navn (det er ikke nødvendigt at indtaste yderligere) - klik 
    herefter på fluebenet øverst til højre.
Armbåndsfordele

Har du købt billet til Himmelske Dage, får du ved ankomst udleveret dit event-armbånd. Med armbånd har du armbåndfordel. Det betyder at du får rabat på restauranter (se side 48-49). Du får også fortrinsret til deltagelse ved en række arrangementer på Himmelske Dage. Ved de arrangementer der i programoversigten er mærket med armbåndsfordel er pladserne reserveret personer med Himmelske Dage armbånd indtil 15 min. før arrangement start. Til Det Himmelske Show i Jyske Bank Boxen er et område reserveret deltagere med armbånd. Der kan købes billet og dermed armbånd også under Himmelske Dage på Heden. 

BUSSER

Shuttlebusser
Du kan gratis køre med shuttlebusser under Himmelske Dage. Busserne kører af samme rute torsdag, fredag og lørdag. Søndag går busserne helt ud til Birk, hvor bibelrefleksionerne og den store afslutningsgudstjeneste bliver afholdt. I forbindelse med Det Himmelske Show i Jyske Bank Boxen vil der også være shuttlebusser fra midtbyen ud til Jyske Bank Boxen og retur. 

Busrute 1
Kører ad ruten: Messecenter Herning / Mulighedernes Marked / Nygade (Herning kirke) / Fredens kirke
Kører i tidsrummet torsdag 12.00 -24.00 / fredag 08.00 – 24.00 / lørdag 08.00-17.00 (ca. hver halve time )

Boxenrute
Kører ad ruten: Nygade (Herning kirke) / Mulighedernes Marked / Jyske Bank Boxen
Kører i tidsrummet: lørdag 16.30 - 19.30 mod Jyske Bank Boxen / lørdag 22.00 - 23.30 mod midtbyen

Busrute 2
Kører ad ruten: Messecenter Herning / Mulighedernes Marked / Nygade (Herning kirke) / Birk (ca. hver halve time )
Kører i tidsrummet: søndag 07.00- 09.30 / 12.00-14.00

Camping

Himmelske Dages campingplads findes ved Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning. Det er muligt for Himmelske Dage deltagere at camperer i perioden torsdag 30. maj  til søndag 2. juni. Pladserne er nummeret og administreres af en arbejdsgruppe under Himmelske Dage. Campingpladsen åbner for vogne og telte torsdag 30. maj kl. 10. På campingpladsen er der toilet og badfaciliteter.

Det er kun muligt at benytte campingpladsen hvis man har en Himmelskedage-billet (event-armbånd). Pris for campingvogn er 175 kr. pr. enhed pr. dag inkl. Strøm. Pris for teltplads er 100 kr. pr. enhed pr. dag uden strøm. (Der må max. bo 6 personer pr. enhed)

Dagsrytmen

Himmelske Dage på Heden starter torsdag 30. maj kl. 14.00 med åbningsgudstjeneste på Herning Torv og slutter søndag kl. 12.00 efter afslutningsgudstjeneste i Birk. Dagene har også en rytme.

Torsdag 30. maj
kl. 14.00 Åbningsgudstjeneste med efterfølgende åbningsceremoni
kl. 15.30 Kirkekaffe for alle i gågaden og Mulighedernes Marked åbner
kl. 16.00 Aktiviteter åbner
kl. 22.40 God Nu Nat
kl. 23.00 Aktiviteter og Mulighedernes Marked lukker

Fredag 31. maj
kl. 9.00 Bibelrefleksioner
kl. 10.00 Aktiviteter og Mulighedernes Marked åbner
kl. 22.40 God Nu Nat
kl. 23.00 Aktiviteter og Mulighedernes Marked lukker

Lørdag 1. juni
kl. 9.00 Bibelrefleksioner
kl. 10.00 Aktiviteter og Mulighedernes Marked åbner
kl. 22.40 God Nu Nat
kl. 17.00 Aktiviteter og Mulighedernes Marked lukker
kl. 17.00 GetTogether ved Jyske Bank Boxen
kl. 20.00 Det Himmelske Show i Jyske Bank Boxen

Søndag 2. juni
kl. 8.45 Bibelrefleksioner i Birk
10.00 Afslutningsgudstjenesten med efterfølgende afslutning

Glemte sager

Glemte sager vil blive indleveret i Informationen på Torvet 1, hvor de kan afhentes. Glemte sager kan efter Himmelske Dage afhentes i Herning og opbevares i 14 dage.

Guider og vagter

Medarbejdere og guider på Himmelske Dage bærer enten veste eller medarbejderskilte. Spørg endelig hvis du er i tvivl om noget. Guider og medarbejdere vil gerne hjælpe. For at skabe de bedste Himmelske Dage beder vi alle respekterer anvisninger i program og fra Himmelske Dages medarbejdere og guider. Mulighedernes Marked samt ved Himmelske Dages scener er der vagter om natten.

Handicap

På Himmelske Dage bestræber vi os på, at skabe gode muligheder for deltagelse for alle. Ved de fleste lokaliteter er der adgang for kørestole. Ved programpunkter, der på hjemmesiden med mærket "handicapvenlig" er det helt sikkert mulighed at få adgang som kørestolsbruger. Har du ledsager kort er der gratis adgang for din ledsager. Ved ankomst til Himmelske Dage skal du selv ombytte din billetkvittering til armbånd i Informationen. Her får din ledsager sit gratis armbånd ved fremvisning af ledsagerkort. Ved Det Himmelske Show i Jyske Bank Boxen er der et reserveret område til kørestolsbrugere i gulvniveau.  Har du armbånd så henvend dig i informationen ved Boxen.  Ligeledes vil man ved henvendelse i billet/info-vinduet på showdagen kl. 18, kunne få hjælp til at finde en plads, hvis man er dårligt gående. Kørestolsbrugere, som udelukkende deltager i Det Himmelske Show, kan købe billetter som giver adgang til Boxens zone for kørestole. Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter tlf. 7015 6565.

Information

Himmelske Dages Information er placeret ved indgangen til Mulighedernes Marked samt i den sydlige ende af Herning Torv. Her får deltagere med event-billet udleveret event-armbånd samt velkomstpakke. Der er også i informationen du får udleveret dit gratis eventkrus og har mulighed for at købe Himmelske souvenirer.

Åbningstid for Informationen:
Torsdag 30. maj kl. 10.00- 22.00
Fredag 31. maj kl. 9.00 - 22.00
Lørdag 1. juni kl. 10:00 - 17.00

Kunstmuseerne i Birk

På Himmelske Dage på Heden har du også mulighed for en kunsttur ud til de smukke museer HEART eller CHPEA i birk. Entré koster 75,- for en voksenbillet, men med Himmelske Dage armbånd får du entre til 45,-

Mad

Mad kan købes i byens caféer og restauranter. Klik her for restauranter med rabattilbud for deltagere med armbånd. Der er også mulighed for at købe mad ved boderne på Mulighedernes Marked. 

Samaritten og lægevagt

På samaritten kan du blive tilset af en sygeplejerske kl. 16-17 torsdag, fredag og lørdag. Samaritten er placeret på Mulighedernes Marked. Ved behov for samtale med sygeplejerske ud over den fast åbningstid kan du ringe til vagttelefonen tlf. 91981388

Vagtlæge
Ved akutbehov for læge kan du ringe til vagtlægen på tlf. 70113131.
Husk, lav en aftale før du møder op i konsultationen.
Adresse på vagtlæge: Regionshospitalet Herning, Gammel Landevej 61, 7400 Herning
Indgang ved skadestuen  

Toiletter

Der er toiletter ved de fleste lokaliteter på Himmelske Dage. Desuden er der toiletter ved indgangen til Mulighedernes Marked. På Torvet er der offentlige toiletter. 

Følg os

Følg os og få sidste nyt, indblik i forberedelserne og masser af liveopdateringer under arrangementet på:

Kontakt

Anne Mie Skak Johanson
Sekretær for Himmelske dage på Heden

Mobil: +45 61223560 
Mail: info@himmelskedage.dk

www.danskekirkedage.dk

Nyhedsbrev

Copyright © 2018 Himmelske dage på Heden